Марш рівності: в Києві відбудеться парад ЛГБТ-спільноти

У столиці восени 2021 проведуть марш ЛГБТ-спільноти, який відбудеться в неділю, 19 вересня. Темою маршу в цьому році буде безпеку. Про це повідомили на сторінці організації "КиївПрайд" в Facebook.

Повідомляється, що учасники маршу вимагатимуть введення в дію законодавства, яке передбачає покарання за злочини на грунті нетерпимості стосовно ЛГБТ-спільноти. До кінця липня приймають відкриті заявки для волонтерів на марш.

Всі заходи відбуватимуться з дотриманням карантинних вимог, організатори просять всіх учасників провакцинуватися заради колективного імунітету. На марші очікується близько 10 тисяч учасників.

Нагадаємо, що під час минулого маршу ЛГБТ-спільноти в Києві на Михайлівській площі представники громадської організації "Традиція і порядок" спалили прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки "Бог, батьківщина, патріархат".

Перед початком маршу трансгендерів на Михайлівську площу прийшли кілька сотень традиціоналістів зі священиком і барабанами, які вигукували гасла "Бог, батьківщина, патріархат" і "смерть ЛГБТ".

На підході до площі колона традиціоналістів спалила прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки "ганьба" і "ЛГБТ - це хвороба".

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися