У Києві на два тижні відключили гарячу воду: список адрес

У столичному Дніпровському районі відключили гоячае водопостачання на два тижні через проведення планових гідравлічних випробувань тепломереж. Про це повідомили у пресслужбі Дніпровської районної державної адміністрації.

Відомо, що не буде гарячої води протягом двох тижнів - з 19 липня по 2 серпня. Під відключення потраплять частини житлових масивів Лівобережний, Соцмісто і ДВРЗ.

Відключення варто очікувати у будинках на вулицях Панельна, Челябінська, Нестойко, Микільсько-Слобідська, Раїси Окопної, Флоренції Віфлеємської, Фанерна, Сиваська, Алматинська, Машиністівська, Літинської, Опришківська, Марганецька, Рогозівська, Калачевська, Профспілкова, Празька, Сосюри, Сергієнка, Хоткевича, Попудренка, провулку Сеноманський, уздовж Русанівського каналу, проспекті Гагаріна і Броварському проспекті.

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежить рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, оскільки на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки й Деміївська в обох напрямках.

Під час проведення робіт рух на проспекті буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки та незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр Иванович, [email protected]

12 серпня 2021, 11:59

На ул. Макаренко до сих пор не включили горячую воду. Она отсутствует уже 25-й день (с 19 июля)! Похоже, что ничего не делается... Если все-таки что-то делается, укажите локацию (адрес) ремонтных работ -- очень хочется посмотреть на активность работ. Заранее вам благодарен!

Порохобот

3 серпня 2021, 18:27

Саша, ты слегка дебила кусок! все вопросы к зелупе! а то у вас во всем виноватые попередники)! сказочный довбоеп)

Саша

27 липня 2021, 18:15

Таня, потому, что дегенераты при власти после майдана.

Таня

21 липня 2021, 10:45

На улице Вифлеемской отключили горячую воду с 30 июня по 1 октября, якобы для ремонта. Это - беспредел! Никогда такого длительного отключения не было, ни при СССР, ни при Януковиче! ГАНЬБА!

Татьяна

20 липня 2021, 00:13

Проверяйте правильность написания названий улиц.

Надежда

19 липня 2021, 18:40

На Оболони нет горячей воды с 17 июня, и никто ничего не объясняет. Столица Украины.

Саня

19 липня 2021, 17:49

О ужас.в кривом роге лет 10 как отключили горячую воду и не обещали включать

Руслан Полтавский

19 липня 2021, 13:43

Почти весь Чернигов отключили от горячей воды с середины мая по начало отопительного сезона, как уже было пару лет назад

Виктория

19 липня 2021, 13:30

На Борщаговке отключили 20 июня и до сих пор нет.. Поэтому не рассчитывайте, что 2 недели дадут воду. Главное платите за счетчики, за долги, проценты, предоплату... а они будут делать как им выгодно))

Светлана Данчева

19 липня 2021, 12:31

Одесса без горячей воды и зимой и летом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися