Центр Києва залишився без газу: список адрес

У центральній частині столиці 20 липня тимчасово відключили газопостачання в ряді будинків. Причиною відключення стала прокладка розподільного газопроводу низького тиску на вулиці Трьохсвятительська. Про це повідомили в прес-службі компанії "Київгаз".

Повідомляється, що з 9 ранку до 19:30 на вулицях Михайлівська, Костьольна, Трьохсвятительська, Грушевського та Хрещатик припинили розподіл газу за вищезазначеної причини.

Таким чином, без газу залишаться вдома за наступними адресами: вулиця Михайлівська, 2,6,6-а, 2-в, вулиця Костьольна, 3,4,5,6,7,8,9,10,11,15, вулиця Трьохсвятительська, 3,9, вулиця Хрещатик, 8, вулиця Грушевського, 4-а. Жителів будинків попросили перекрити газ.

Нагадаємо, що в столичному Дніпровському районі відключили гаряче водопостачання на два тижні через проведення планових гідравлічних випробувань тепломереж. Відомо, що відсутні гаряча вода буде протягом двох тижнів - з 19 липня по 2 серпня. Під відключення потраплять частини житлових масивів Лівобережний, Соцмісто і ДВРЗ.

Відключень варто очікувати в будинках на вулицях Панельна, Челябінська, нестійкі, Микільсько-Слобідської, Раїси Окопной, Флоренції Віфлеємської, Фанерної, Сиваської, Алматинської, Машиністівській, Літинської, Опришківська, Марганецької, Рогозівській, Калачевській, Профспілковій, Празької, Сосюри, Сергієнка, Хоткевича, Попудренка, провулку Сеноманский, уздовж Русанівського каналу, проспекті Гагаріна і Броварському проспекті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися