У Києві п’яний водій зіткнувся з мікроавтобусом і розбив п’ять припаркованих машин

Внаслідок аварії постраждало четверо людей

У понеділок, 20 січня, на проспекті Науки у Києві сталася масштабна ДТП за участю відразу семи автомобілів. Про це повідомив Інформатор, опублікувавши відео з місця події.

Повідомляється, що водій Mitsubishi, в якому знаходилася п’яна компанія, зіткнувся з мікроавтобусом Газель. Від удару легковик відкинуло на тротуар, де він протаранив ще п’ять припаркованих машин. Внаслідок аварії постраждали водій і обидва пасажири Mitsubishi, а також чоловік, який перебував за кермом Газелі.


Нагадаємо, що у Києві за суботу та неділю, 18-19 січня, сталося майже 170 дорожньо-транспортних пригод. Всі учасники аварії отримали серйозні механічні пошкодження.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі",  у ДТП на Київщині загинув поліцейський та його 7-річна донечка. За попередніми даними, 37-річна жителька Києва за кермом позашляховика Audi, значно перевищила допустиму швидкість руху та не надала перевагу в русі легковику Chevrolet, який рухався по головній дорозі. В наслідок зіткнення водій легковика загинув на місці пригоди.

Джерело: https://kiev.informator.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися