У Києві перекриють рух на Хрещатику: подробиці

Столична влада планує тимчасово обмежити рух на Хрещатику через проведення змагання з перетягування вантажівок, яке пройде біля будівлі мерії. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що з 11:00 до 20:00 14 серпня на проїжджій частині Хрещатика, біля будинку №36 (будівля КМДА) відбудеться змагання з перетягування вантажівок "Тракпул чемпіонат", в якому візьмуть участь 20 атлетів. Під час проведення змагань рух на головній вулиці столиці буде обмежено.

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Кільцевої дороги через проведення робіт з капітального ремонту дорожнього покриття. Часткове обмеження руху діятиме з 18 липня до 30 жовтня. На Кільцевої дороги тривають роботи з капітального ремонту. Наступним етапом буде оновлення ділянки від вулиці Луценка до Одеської площі в напрямку вулиці Академіка Заболотного. Рух буде запущено за оновленим ділянці магістралі, дорожники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Також тимчасово обмежено рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, оскільки на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Максим

23 липня 2021, 17:39

Потом, детский вариант- перетянивание самокатов. Можно попробовать перетягивать,ну скажем локомотивы( это уже командные соревнования)? И всё это именно на Крещатике! С обязательным перекрытием движения! А что, наш "умничка " городничий, другого места никак найти не может? Ну хотя бы иподром или стадион какой нибудь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися