В інтернеті люди продають годинник від Кличко

Вручений годинник від Кличко намагаються збути в інтернет-магазині за 2400

В інтернеті шириться новина, про те що Кличко закупає годинники за кошти суспільства, потім подаровані Кличком годинники перепродають.  

Нещодавно на одному із інтернет магазині Violetу з'явилася інформація про продаж годинника від Віталія Кличка. В описі до годинника зазначається, що у годинника швейцарський механізм, позолота. Також в описі додається й те, що годинник був вручений від мера Києва під час нагородження за заслуги.

Нагадаємо, що раніше суспільство обурило рішення про те, що столичний мер вирішив витратити 3,5 млн гривень на унікальні годинники. Зазначимо, що у минулому році мерія планувала закупити 1 348 годинників – 862 чоловічих та 486 жіночних моделей. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві зростає кількість хворих на грип. Повідомляється, що всього за тиждень зареєстровано 9 176 випадків, з них 5 349 – діти. За словами Поворозника, до медичних закладів за 3-й тиждень госпіталізовано 141 особу, із них 115 – діти.

Також зазначається, що із початку епідемічного сезону у щеплювальних кабінетах приватних клінік і комунальних закладів охорони здоров’я вакцинацією проти грипу охоплено 50 734 особи.

Джерело: https://comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися