У Кличка повідомили, що Київ кращий за темпами вакцинації від Covid-19

Київ лідирує за кількістю прищеплених і єдиний в країні виконує планові показники по вакцинації. Про це повідомила на своїй сторінці в фейсбук депутат Київради від "УДАРу Віталія Кличка", заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.


"Київ - єдиний регіон, який виконує планові показники по вакцинації проти COVID-19 і показує кращі результати по Україні за кількістю прищеплених. З початку 5-го етапу вакцинації, що стартував 23 липня, щепитися можуть всі бажаючі, вибравши найближчий пункт або центр масової вакцинації ", - заявила Старостенко.


Депутат від "УДАРу" відзначила, що за минулу добу столичні медики зробили 24701 щеплень. За минулий тиждень в столиці вакциновано 122 613 осіб. Всього з початку прищеплювальної кампанії - зроблено більш 745 тис щеплень. Повністю імунізовані - понад 245 тис киян.


Старостенко закликала киян робити щеплення і подякувала медикам за роботу.


"Вакцинація проти COVID-19 - єдиний спосіб захистити себе і своїх близьких від тяжкого перебігу хвороби. Адже сьогодні Європою і Україною шириться штам Дельта, який більш заразний і агресивний. Тому закликаємо киян не зволікати і вакцинуватися. А тих, хто вже вакцинувалася - щиро дякуємо за відповідальне ставлення не тільки до власного здоров'я, а й до здоров'я оточуючих. Окрема подяка нашим медикам, які з початку прищеплювальної кампанії працюють майже без вихідних, щоб уберегти киян і прищеплювати якомога більше охочих ", - підсумувала заступник голови КМДА.


kfi7rZ7DkI8uYCe6RiuCyWtyv.jpg


Нагадаємо, раніше Віталій Кличко заявляв, що з 21 липня в столиці можуть зробити щеплення всі бажаючі, вакцини на вибір - CoronoVac / Sinovac Biotech або Spikevax Moderna.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися