Київська влада не планує брати гроші за паркування у дворах будинків, - КМДА

Київська влада не планує отримувати кошти за паркування у дворах будинків від мешканців. Про це повідомив начальник Інспекції з паркування Дмитро Рахматуллін, передає прес-служба КМДА.


За його словами, Київська міська державна адміністрація в рамках комплексної програми з упорядкування паркування в місті проведе моніторинг прибудинкових територій на предмет належності їх до ОСББ або ЖБК.


"Жителі, чия прибудинкова територія не належить ОСББ або ЖБК, будуть про це проінформовані. Ми запропонуємо їм протягом певного періоду оформити ділянку біля будинку на баланс ОСББ або ЖБК ", - зазначив Рахматуллін.


Начальник Інспекції з паркування пояснив, що необхідно навести порядок з паркуванням у дворах.


"Паркування у дворах необхідно упорядковувати так само, як місто робить це на під'їздах до лікарень або біля навчальних закладів. Хаотичне розміщення автомобілів, причому не тільки мешканців будинку, але і працівників сусідніх офісів, заважає проїзду як "швидких" та аварійних служб, так і жителям самих будинків ", - підсумував начальник Інспекції з паркування.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Людмила

30 липня 2021, 10:45

И сразу, после "оформления участка у дома на баланс ОСМД или ЖСК" , проблема парковки чУдным образом исчезнет!

Дмитро

30 липня 2021, 06:49

Пусть у Кличка во дворе все паркуются.

Люба

29 липня 2021, 23:39

Зря.Надо брать и втридорога за парковку во дворах.Пусть все авто паркуются во дворе КМДА.Чтобы строили цивилизованные парковки и не лепили высотки впритык друг к другу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися