Стало відомо, де в Києві найдешевші квартири

Найдешевші однокімнатні квартири можна придбати в Святошинському районі

Стали відомі актуальні ціни на квартири в Києві. Їх публікував профільний сайт OLX.

Повідомляється, що нерухомість в Києві за півроку подорожчала приблизно на 10-11%. Середня ціна однокімнатної квартири в Києві склала 50,35 тисяч доларів, двокімнатної - 70,55 тисяч доларів, а трикімнатної - 98,35 тисяч доларів.

Найдешевші однокімнатні квартири при цьому знайшли в Святошинському районі - 33 тисячі доларів. Під 34 тисячі доларів такі квартири коштують в Деснянському районі, а під 40 тисяч доларів - в Дніпровському районі. Ці ж райони залишаються найдешевшими в плані купівлі двокімнатних квартири: таку нерухомість тут можна знайти за 45-48 тисяч доларів.

picture

Що стосується трикімнатних квартир, то в Деснянському районі таку нерухомість можна взяти за 54 тисячі доларів, в Святошинському районі - за 65 тисяч доларів, а в Дніпровському - за 70 тисяч доларів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві з'явилися нові евакуатори.Такі евакуатори тепер зможуть швидко звільняти вулиці від порушників. Також зазначається, що нові евакуатори офіційно ще не приступили до роботи на вулицях столиці.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися