Завтра суд розгляне скаргу щодо дострокового звільнення вбивці 2-річної дитини

Раніше вбивцеві суд визначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі

Київський апеляційний суд завтра планує розглянути апеляційну скаргу прокуратури на рішення суду щодо умовно-дострокового звільнення вбивці 2-річної дитини. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці у Facebook.

Повідомляється, що засідання з розгляду апеляції прокуратури на умовно-дострокове звільнення засудженого за смерть 2-річної дитини, відбудеться завтра, 23 січня 2020 року об 11:00.

Нагадаємо, що на Київщині затримали чоловіка за вбивство свого 4-річного сина. Ледь живого побитого хлопчика виявив перехожий на одній з вулиць села Велика Вільшанка і викликав швидку допомогу. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Білій Церкві в ліфті напали на дитину. Повідомляється, що зловмисник пішов за 10-річним школярем до під'їзду і разом з ним зайшов в ліфт. Після вихопив з кишені дитини телефон, відштовхнув хлопчика і швидко пішов. Хлопчик спробував наздогнати кривдника, вимагав повернути гаджет, проте той, схопивши дитину за капюшон, штовхнув на асфальт і вдарив по голові, а потім зник у невідомому напрямку. Згодом нападника затримали правоохоронці. Зловмисником виявився 28-річний чоловік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися