У Києві 19 грудня урочисто відкриють казкове містечко

Відвідувачів також чекатиме насичена концертна програма від відомих виконавців

У Києві, 19 грудня, на Софійській площі урочисто відкриють затишне святкове містечко. Довгоочікувані зимові розваги та новорічно-різдвяні заходи триватимуть до 13 січня.

Цього року організатори пропонують зануритись у казкову новорічну історію про Лускунчика. На площі "оживуть" одразу чотири королівства зі старовинними ляльками, сотнями яскравих вогників і прикрас. Між королівствами курсуватиме спеціальний різдвяний експрес.

Зазнається, що у Королівстві розваг для діти будуть доступні цікаві майстер-класи, каруселі та атракціони. Також у святковому містечку будуть працювати аніматори. Біля тематичних фотозон можна буде сфотографуватися з улюбленими героями. На Софійській площі та Володимирському проїзді можна буде придбати напої, випічку, традиційні українські страви, а також відвідати тунель бажань і новорічний ярмарок.  У Королівстві подарунків можна буде помилуватись і придбати традиційні сувеніри та новорічні іграшки. Зберегти ж приємні спогади допоможе алея фотозони у Королівстві лайків.

Відвідувачів також чекатиме насичена концертна програма від відомих виконавців. Також розважатимуть відвідувачів скульптури-гіганти, ілюмінація, гірки тощо. Святкові концерти на великій сцені триватимуть 20, 21, 27, 28 грудня, а також 1, 2, 3, 4, 10, 11 січня.

31 грудня на Софійській площі відбудеться зустріч Нового року, а 7 січня – святкова Різдвяна хода звіздарів і різдвяний концерт. Для киян і гостей столиці виступатимуть популярні українські виконавці: С.К.А.Й., ТМНК, Pianoboy, Kishe та інші. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Київзеленбуді розповіли про штрафи за незаконну ялинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися