У столиці зробили щеплення від сказу 8 тисячам тварин

У столиці і надалі в пріоритеті буде гуманне поводження з тваринами, які є безпритульними

у Києві розпочали будівництво нового центру захисту тварин, яке відбувається в 4 етапи та триватиме 39 місяців. Центр передбачатиме весь спектр надання ветеринарних послуг, у тому числі включатиме у себе клініку, притулок і готель для тварин. Зведення Центру відбуватиметься протягом 39 місяців. Будівництво відбуватиметься у 4 етапи. У складі Центру буде притулок для котів, розрахований на 120 голів та 547 вольєрів для утримання собак.

 Департамент міського благоустрою КМДА повідомив, що у минулому році з безпритульними тваринами проводили значну роботу: виловили 1268 безпритульних та прилаштували під опіку 1052, вакцинували проти сказу 8058 безпритульних собак та котів, зареєстрували 250 киян, які стали опікунами безпритульних чотирилапих. На тих, хто порушує правила утримання тварин, складали акти, яких за рік набралося 344. 

 Нагадаємо, у Києві діє два великих притулки для тварин - у селищах Нове Залісся та Бородянці. Крім того, киянам варто нагадати, що всі домашні улюбленці мають бути зареєстрованими, паспортизованими та мати щеплення. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, де в Києві найдешевші квартири.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/#


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися