Стало відомо, скільки людей живуть у Києві

Дмитро Дубілет повідомив новий перепис населення

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що згідно з даними електронного перепису, населення Києва становить 3,7 млн ​​осіб. Такі дані отримані станом на 1 грудня 2019 року.

Загалом в Україні на 1 грудня проживає 37 млн 289 тис осіб. Відхилення виявлених результатів не перевищує 2,86%. Також загальна оцінка по Україні не охоплює непідконтрольні території Криму, Донецької та Луганської областей.  Останнього разу перепис населення в Україні проводився у 2001 році. Згідно з його даними, загальна чисельність населення тоді становила 48 млн 457 тис. осіб.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у столиці зробили щеплення від сказу 8 тисячам тварин. Департамент міського благоустрою КМДА повідомив, що у минулому році з безпритульними тваринами проводили значну роботу: виловили 1268 безпритульних та прилаштували під опіку 1052, вакцинували проти сказу 8058 безпритульних собак та котів, зареєстрували 250 киян, які стали опікунами безпритульних чотирилапих. На тих, хто порушує правила утримання тварин, складали акти, яких за рік набралося 344. 


Джерело: https://t.me/dmytro_dubilet


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися