Кияни віддали 11 тисяч ялинок на переробку

Зібрані дерева перероблять на щепу в спеціальному тріскоподрібнювачу і навесні використають для зберігання водного балансу лунок вічнозелених рослин у міст

Із початку січня кияни активно здають новорічні ялинки на утилізацію. Із 2 січня до 22 січня на екологічну утилізацію до пунктів прийому надійшло більше 11 тис. новорічних дерев. Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований.

Повідомляється, що зібрані дерева перероблять на щепу в спеціальному тріскоподрібнювачу і навесні використають для зберігання водного балансу лунок вічнозелених рослин у міст.

"Закликаю киян прибирати ялинки з дому та продовжувати їх екологічну утилізацію. Тим паче, ялинку можна привезти у будь-яку годину до спеціального майданчику і її обов’язково перероблять", – зазначив Андрій Мальований. Зазначається, що мешканці столиці можуть принести ялинки до 15 пунктів збору, що відкрилися у кожному районі. Працюватимуть пункти до 1 лютого, але за необхідності їх роботу можуть продовжити.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, скільки людей живуть у Києві. Загалом в Україні на 1 грудня проживає 37 млн 289 тис осіб. Відхилення виявлених результатів не перевищує 2,86%. Також загальна оцінка по Україні не охоплює непідконтрольні території Криму, Донецької та Луганської областей.  Останнього разу перепис населення в Україні проводився у 2001 році. Згідно з його даними, загальна чисельність населення тоді становила 48 млн 457 тис. осіб.


Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися