Синоптики повідомили прогноз погоди на 24 січня у Києві

У Києві 24 січня буде хмарно, але без істотних опадів

Погода в Україні у п’ятницю, 24 січня, буде сухою та теплою. Вітер вгомониться. Лише на півночі можливі опади. Стовпчики термометрів подекуди піднімуться до +7 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Повідомляється, що Україна опиниться між потужним північним циклоном та не менш масштабним антициклоном, який охоплює майже всю Європу. Європейські тенденції в Україні сильніші, тому й опадів суттєвих не передбачається. У більшості областей переважатиме суха погода. 

У Києві 24 січня буде хмарно, але без істотних опадів. Вітер дутиме західний, 5-12 метрів за секунду. Хоча ще поривчастий, але вже слабший, ніж 23 січня. Температура повітря сягатиме +1+3 градуси.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", зима в Україні зменшиться на цілий місяць і стане теплішою. Завідувачка відділом прикладної метеорології та кліматології Українського науково-дослідного гідрометеоінституту Віра Балабух розповіла, що підвищення середньої температури за рік на 0,1 градуса подовжує тривалість теплого періоду на один день. Тобто, середня температура в Україні до кінця століття зросте на 3,2 градуси за рік, тривалість теплого періоду порівняно з сьогоднішнім може вирости на цілий місяць. Це означає, що за сто років зима в Україні скоротиться на 32 дні. До того ж вона буде менш суворою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися