У Києві на Куренівці перекрили рух на мосту (Карта)

У Подільському районі столиці тимчасово обмежили рух транспорту на шляхопроводі через залізницю на вулиці Новокостянтинівська через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на шляхопроводі частково перекрили рух до 19 серпня. Комунальники почали поточний середній ремонт плити проїжджої частини на ділянці між вулицями Хвойка і Корабельній. Під час робіт рух буде обмежено, дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори та незручності.

LsJSfhduGfHUZJ0UzRjQAnrVk.jpeg

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух на Північному мосту до кінця серпня через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що часткове перекриття рух на переправі буде діяти з 21:00 13 серпня до 30 серпня. На мосту починають середній ремонт дорожнього покриття. Комунальники працюватимуть у напрямку лівого берега. Під час робіт рух буде частково обмежено. Дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися