У Києві сьогодні до кінця серпня перекриють Північний міст (Карта)

Сьогодні столична влада тимчасово обмежить рух на Північному мосту до кінця серпня через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що часткове перекриття рух на переправі буде діяти з 21:00 13 серпня до 30 серпня. На мосту починають середній ремонт дорожнього покриття. Комунальники працюватимуть у напрямку лівого берега. Під час робіт рух буде частково обмежено. Дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори та незручності.

wR2ThNqLxlTdE_8aGAwO7Cke8.jpeg

Нагадаємо, що в центрі української столиці на час святкування 30-ї річниці Незалежності України перекриють рух транспорту біля Золотих воріт. Про це стало відомо з відповідного розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що обмеження руху транспорту буде діяти з 23 по 25 серпня, на території Золотоворітського скверу група телеканалу "1+1" облаштує виїзну студію для зйомок святкування Дня Незалежності в прямому ефірі.

Для того, щоб забезпечити безпеку, буде перекрито рух усіх транспортних засобів на Ярославовому Валу (між вулицею Володимирська до вулиці Лисенка) і вулиці Золоворотська (від Ярославового Валу до будинку №6-А на вулиці Золоворотській). На місці чергуватимуть правоохоронці, рятувальники та медики.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися