На Київщині горів швейний цех: не могли загасити понад 5 годин

Жертв та постраждалих немає

У суботу, 25 січня, у Київській області, у с. Блощинці, сталася пожежа у швейному цеху. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

Повідомляється, що 25 січня о 07 год. 12 хв. у с. Блощинці Білоцерківського району в одноповерховій будівлі швейного цеху ПП „Артемов“ виникла пожежа. Підрозділи ДСНС ліквідували пожежу лише через 5 годин, о 12 год. 30 хв. Рятувальники гасили вогонь на площі 1 тис. 400 м2. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Нагадаємо, що раніше під Києвом горіла новобудова. У місті Вишневе нещодавно виникла пожежа в новобудові в житловому комплексі "Акварелі 2". Очевидці стверджують, що пожежа на верхніх поверхах будови виникла після гучного звуку, схожого на вибух. Більше ніяких подробиць того, що сталося, не повідомлялося.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві вночі згоріла маршрутка, господар заявляє про підпал. Повідомляється, що до прибуття пожежних мікроавтобус Mercedes Sprinter вже був повністю охоплений полум’ям і, незважаючи на їхні зусилля, згорів у результаті практично вщент. При цьому ніхто з людей внаслідок події не постраждав.  

Джерело: https://www.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися