У Києві перекриють Індустріальний міст: деталі (Карта)

У столиці тимчасово обмежать рух на Індустріальному шляхопроводі через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що часткове перекриття руху буде діяти з 22:00 16 серпня до 05:00 17 серпня. На Індустріальному мосту заплановано облаштувати верхній шар покриття. Роботи будуть виконані вночі, щоб менше впливати на трафік у місті.

Під час проведення робіт рух на шляхопроводі буде повністю перекрито, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

picture

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух на Північному мосту до кінця серпня через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що часткове перекриття рух на переправі буде діяти з 21:00 13 серпня до 30 серпня. На мосту починають середній ремонт дорожнього покриття. Комунальники працюватимуть у напрямку лівого берега. Під час робіт рух буде частково обмежено. Дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися