"Це та межа, за якою анархія і повернення 90-ті", – В'ячеслав Соболєв знову звернувся до Зеленського

Батько вбитого кілерами 3-річного хлопчика В'ячеслав Соболєв закликав главу держави зупинити серію замахів і замовних вбивств в Україні

Бізнесмен, депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, під час замаху на якого в грудні минулого року загинув його син, на своїй сторінці в Facebook звернувся до президента Володимиру Зеленському із закликом відреагувати на криміногенну ситуацію ситуацію в країні.

Соболєв надав список резонансних злочинів за останні півроку: грудень 2019 – замах на нього в результаті якого загинув його син Сашко; січень 2020 – замовне вбивство у Харкові; лютий 2020 – замовне вбивство хірурга в Києві; березень 2020 – замах на вбивство громадянина Чорногорії.

"А ще були Кагарлик і Бровари, розстріл в Житомирській області та вбивство бійця Нацгвардії у Вінниці", – додав депутат і наголосив, що це далеко не повний перелік злочинів, які сталися в Україні за останні пів року.

"На мій погляд, подібна тенденція – найкращий індикатор роботи силових структур і перших осіб держави, така лякаюча і відверто небезпечна для кожного громадянина України", – написав Соболєв.

Депутат задався питанням з приводу смертей для того, щоб система і люди, покликані захищати та забезпечувати правопорядок, зайнялися роботою, а не зароблянням грошей.

"Володимир Зеленський. Пане Президенте, це вже не "потрапили в цю ситуацію", це та межа, за якою анархія і повернення 90-ті. Задумайтеся про це, будь-ласка. Якщо не заради кожного, хто Вам повірив, то хоча б заради своїх дітей, рідних і близьких. Досить вже смертей в мирних містах, досить крові і злоби. На Вас зараз лежить величезна відповідальність і у Ваших силах зупинити те, що відбувається", – завершив звернення Соболєв.

Раніше він вже звертався до Зеленського з проханням зупинити свавілля в Україні.

Нагадаємо, депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв, трирічного сина якого застрелили кілери, дав емоційне інтерв'ю порталу "Коментарі". Соболєв розповів, хто і навіщо, як і раніше, хоче з ним розправитися, чому покривається ім'я замовника і пояснив, чому не намагається повернути в Україну організатора злочину, ім'я та місцезнаходження якого йому відомо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися