Помер голова Деснянської РДА Давид Шатірішвілі

За даними ЗМІ, Давид Шатірішвілі страждав хронічним захворюванням і останні два тижні почував себе все гірше

Через ускладнення, викликані хронічною хворобою, 14 червня ввечері помер голова Деснянської райдержадміністрації (РДА) Давид Шатірішвілі. Про це виданню KV повідомили люди з оточення Давида Шатірішвілі.

За їхніми словами, голова Деснянської РДА страждав хронічним захворюванням і останні два тижні відчував себе все гірше. "На 14 червня планувався його виліт за кордон на лікування, але не встигли", – сказав друг Шатірішвілі.

Точний діагноз та причина смерті голови Деснянської РДА поки невідомі, але відомо, що ускладнення його захворювання спричинене не якимось штамом вірусу.

Як пише ЗМІ, Давида Шатірішвілі на посаду голови Деснянської РДА пролобіював керівник Офісу президента Андрій Єрмак, який планував згодом призначити Шатірішвілі на посаду першого заступника голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) – після звільнення Миколи Поворозника, який тимчасово відсторонений від виконання службових обов'язків на час розслідування підозри про дачу хабара посадовій особі). Але на цей час мер Києва, голова КМДА Віталій Кличко призначив в. о. першого заступника голови Валентина Мондрієвського.

Давид Шатірішвілі був призначений головою Деснянської РДА 18 травня розпорядженням президента Володимира Зеленського №322/2020-рп. До призначення нового голови Деснянської РДА його обов'язки буде виконувати перший заступник Ірина Олексієнко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися