Сонце і дощі: Якою буде погода в Києві і області 30 червня

Ранкове сонце змінить похмурий день з дощами

Столиця порадує ясним ранковим небом 30 червня. Втім, до середини дня в небі з'явиться хмарність, і хмарно буде до кінця дня. З ранку опадів не передбачається, вдень короткочасні дощі, які закінчаться до вечора.

Крім цього, синоптики попереджають про те, що дощі будуть супроводжуватися грозою і можливим градом. Можливі також короткочасні пориви шквального вітру до 15-24 м/c. Температура вночі становитиме від 18 до 20 градусів, вдень стовпчик термометра покаже 26-28.

Ситуація по Київській області виглядає так:

Біла Церква: температура вночі + 17... + 19, вдень 26...28. Вдень у Білій Церкві на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Удень, можливо, пройде дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора.

Бориспіль: температура вночі + 17... + 19, вдень 26...28. Перша половина дня у Борисполі буде ясною, а після обіду з'являться хмари. Вдень йтиме дощ, але ближче до вечора він повинен затихнути.

Бровари: температура вночі 18...20, вдень 26...28. У Броварах ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка протримається до самого вечора. Вдень йтиме дощ, але ближче до вечора він повинен затихнути.

Васильків: температура вночі 18...20, вдень 26...28. Ранок та вечір у Василькові будуть ясними, вдень очікується хмарність. Вдень йтиме дощ, але ближче до вечора він повинен затихнути.

Вишневе: температура вночі 18...20, вдень 26...28. У Вишневому очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Вишгород: температура вночі + 17... + 19, вдень 26...28. Перша половина дня у Вишгороді буде ясною, а після обіду з'являться хмари. Вдень йтиме дрібний дощ, але ближче до вечора він повинен затихнути.

Ірпінь: температура вночі 18...20, вдень 26...28. В Ірпені очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Вдень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Кагарлик: температура вночі 18...20, вдень 26...28. У Кагарлику ясна погода буде триматися з завидною постійністю, хоча вдень можлива нетривала окупація неба хмарами. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Вдень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Обухів: температура вночі 18...20, вдень 26...28. В Обухові ясна погода буде триматися з завидною постійністю, хоча вдень можлива нетривала окупація неба хмарами. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Вдень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Фастів: температура вночі + 17... + 19, вдень 26...28. У Фастові хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Вночі та вранці опадів не очікується. Вдень буде йти дощ, але ближче до вечора він закінчиться.

Яготин: температура вночі + 17... + 19, вдень 26...28. Вдень хмари в Яготині з'являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Вночі та вранці опадів не очікується. Вдень буде йти дрібний дощ, але ближче до вечора він закінчиться.

Про те, яка погода буде в цілому по Україні можна прочитати на порталі "Коментарі".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися