У Києві підняли найбільший державний прапор України (ФОТО)

Урочиста церемонія відбулася на території Національного музею історії України в Другій світовій війні

У Києві на території Меморіального комплексу "Національний музей історії України в Другій світовій війні" підняли найбільший державний прапор України. Про це повідомляє пресслужба партії "УДАР Віталія Кличка", передають "Коментарі".

З нагоди Дня Державного прапора України в урочистій церемонії взяли участь мер Києва Віталій Кличко, лідер партії "УДАР", ветерани бойових дій на Донбасі, депутати Київської ради та представники столичної влади. Найбільший державний прапор України встановили на території меморіального комплексу "Національний музей історії України в Другій світовій війні".

"Радий вітати усіх в День Державного прапора України! Рік тому тут, на печерських пагорбах, ми підняли найбільший і найвищий український прапор, який видно з багатьох куточків нашого міста! Багато часу і багато зусиль потрібно було, щоб втілити цей проєкт. Щоб над столицею України майорів наш державний прапор — один із головних символів нашої країни. І сьогодні цим прапором можуть милуватися і вдень, і вночі кияни та гості нашого міста", — сказав мер Києва.

До 30-річчя незалежності України на флагштоку встановили новий тризуб, нагадав Кличко. Під час церемонії мер столиці вручив 30 паспортів 16-річним талановитим киянам. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час святкування 30-ї річниці Незалежності України продовжать рух метрополітену, також закриють на вхід і вихід деякі станції. В ніч з 24 на 25 серпня столичне метро подовжить графік роботи на дві години. 23 серпня закриють вхід і вихід станцію метро "Золоті Ворота" з боку вулиці Володимирська, а 24 серпня з початку роботи й до 13:00 закриють станцію "Майдан Незалежності" і перехід на станцію "Хрещатик", поїзди будуть проїжджати без зупинки. Крім цього, 24 серпня з 08:00 до 13:00 буде закрита станція "Хрещатик" з боку Алеї Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, під Києвом з’явився рекордний герб України. Тризуб, який видно з вікон літаків, знаходиться неподалік міжнародного аеропорту "Бориспіль". Герб України висіяли з понад 406 тисяч насінин. Державний символ 138 метрів завширшки та понад 245 метрів завдовжки. Його площа становить понад 338,5 квадратних метрів. Герб велетенських розмірів визнали національним рекордом України.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекс

23 серпня 2021, 13:22

Когда уже Украина начнёт хвастаться и гордиться самыми большими зарплатами, пенсиями, доходами и пр., а не самыми большими флагами, шароварами, вышиванками, самым массовым пением гимна и т.д.?

Оппа

23 серпня 2021, 13:20

Наконец-то ! Самый большой флаг ! Вот оно, уровень !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися