У «Київпастранс» повідомили, про зміни у русі громадського транспорту на 5 грудня

Через ремонтні роботи на бульварі Т. Шевченка і на проспекті Леся Курбаса, 5 грудня будуть деякі зміни у русі тролейбусів

У КП "Київпастранс" повідомили, що на бульварі Т. Шевченка відбувається ремонт контактної мережі тролейбуса. Через це у ніч проти 5 грудня змінять рух тролейбусні маршрути №№ 93Н, 94Н.  Із 00:20 до 5:20 рух тролейбусів буде організовано: вул. Чорнобильська – залізничний вокзал "Південний".

Також у четвер, 5 грудня,  внаслідок будівельних робіт на проспекті Леся Курбаса, за скороченим режимом будуть працюватимуть тролейбуси №41.  Зазначається, що останні відправлення тролейбусів № 41 за власним маршрутом: від вул. Тулузи: 23:44, 23:52; від ст. м. "Святошин": 23:20, 23:30. Перші відправлення тролейбусів 5 грудня будуть від вул. Тулузи: 06:04, 06:18; від ст. м. "Святошин": 05:41, 05:55.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", наступного року в Києві планують збільшити кількість евакуаторів. Мер столиці розповів, що у 2020 році для наведення ладу з парковками влада планує укомплектувати інспекцію з паркування, збільшити кількість евакуаторів мінімум до 100 одиниць, забезпечити цілодобовий режим їх роботи, впровадити автоматизовану систему контролю оплати послуг за паркування, а також перейти на автоматизовану фіксацію порушень правил зупинки, стоянки, паркування авто у режимі фото-відеозйомки.

Джерело: https://kpt.kyiv.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися