Рух по Південному мосту обмежать на два місяці

Ремонт покриття Південного мосту будуть проводити в нічний час

Нові "радості", крім запровадження систем автофиксации порушень, чекають водіїв Києва. Автомобілісти столиці знову випробують на собі принади проїзду по Південному мосту. Роботи з ремонту дорожнього покриття триватимуть до осені. Так, запланований поточний ремонт триватиме з 3 липня по 30 серпня. Про це повідомила Комунальна корпорація "Київавтодор" на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з наданою інформацією, співробітники комунального підприємства вже приступили до робіт з відновлення дорожнього покриття. Наголошується, що для зручності водіїв, основна частина робіт буде виконуватися по ночах. Таке рішення прийняли для того, щоб якнайменше обмежувати автомобільний потік. Роботи будуть вестися в обидві сторони руху. Комунальники також вибачилися за заподіяні незручності.


Додамо, що в ці вихідні частково обмежать рух транспорту в бік Столичного шосе.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше столичні комунальники знову киян попередили, що на естакаді Південного мосту заплановані ремонтні роботи. Вони прийняли рішення працювати у вихідні, коли автомобільний рух у столиці має меншу інтенсивність.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися