Сама спекотна ніч за півтора століття: новий температурний рекорд в Києві

Синоптики зафіксували саму теплу ніч у Києві

Літня погода приносить нові як радості, так і дискомфорт для киян. Але і по всій Україні спостерігаються температурні сплески. Люди з вузькою смугою температурного комфорту могли на собі відчути спекотне сонце в столиці. Так, жителі столиці відчули, що в ніч з суботи на неділю у столиці температура не опускалася нижче 20,6°С - це вже 24-ий температурний рекорд в Києві з початку року.

Столична ніч на 5 липня була найзапеклішою за 140 років. Про це повідомляє прес-служба Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського у понеділок, 6 липня.

"За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського ніч на неділю в Києві виявилася самою теплою, адже її температура не опустилася нижче 20,6°С. Попереднє рекордне значення 20,5°З 1988 року перевищено на 0,1°С", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що з початку року в Києві вже встановлені 24 температурних рекорди. Портал "Коментарі" опублікував матеріал про те, що і березень поточного року дав українцям черговий рекорд. Прочитати про нього можна тут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися