У Києві відбудеться перший Український військовий забіг

В наступному місяці в Києві пройде благодійний військовий забіг, участь в якому візьмуть представники всіх видів і родів військ Збройних сил України. Про це йдеться на сайті Military Run UA.

Відомо, що військовий забіг стане унікальною подією не тільки для України, але і для Європи в цілому, адже її ініціатором є армія, яка воює. Захід пройде в неділю, 10 жовтня о 10:30 у Маріїнському парку столиці.

У забігу візьмуть участь представники всіх видів і родів військ Збройних сил України. Захід відкритий як для військових і інших представників сектора безпеки й оборони та ветеранів, так і для цивільних українців будь-якого віку та іноземних партнерів.

Організатори відзначили, що військові вийдуть на забіг заради єдності та перемоги. Мета заходу — об'єднати людей навколо їх захисників, спільних цінностей і перемоги.

Учасникам забігу пропонують різні дистанції - 5 і 10 кілометрів. Крім цього, буде також можливість взяти участь і у командному змаганні.

До слова, захід є благодійним. Внесок для участі в першому українському військовому забігу складає 200 гривень, а для учасників АТО / ООС - 100 гривень. Всі зібрані гроші передадуть на допомогу учасникам бойових дій, які постраждали під час російсько-української війни на сході країни.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбулися масштабні аварійно-рятувальні навчання. Головна мета навчань — забезпечити гарантію безпеки пасажирів.

Джерело: https://www.zsu.run/#


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися