У Києві проходить фестиваль крафтового сиру

3 жовтня - завершальний день фестивалю

Фестиваль крафтового сиру - Ukraine Cheese Awards 2021 проходить другий день у столиці. Більше ніж 60 виробників сиру з усіх куточків країни зібралися, щоб позмагатися за звання кращого.

На сторінці організаторів в соціальній мережі Facebook повідомляється, що 2 і 3 жовтня на фестивалі будуть проводитися цікаві конкурси, різні майстер-класи, дегустації та лекції від сироварів. Всього буде понад 300 сирів-номінантів на звання кращого.

Найголовніше - це можливість спробувати найрізноманітніші крафтові сири, які кардинально відрізняються один від одного. Для любителів сиру цей фестиваль - справжня знахідка. Усіх, хто прийшов, чекатиме гастрономія від локальних виробників.

Захід проходить 2-3 жовтня на ВДНГ. Вхід вільний для всіх охочих.

Для довідки: крафтовий сир - це сир ручного виробництва. При приготуванні цього продукту виробник використовує тільки жири тваринного походження та овече, козяче або коров'яче молоко.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував своїх читачів про те, що в Києві на Співочому полі відкрилася виставка хризантем під назвою "Історія кохання". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві створять інтерактивну карту доступності. Мета такої карти - забезпечення умов для повноцінного користування міським середовищем усіма жителями Києва. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися