У Кличка хочуть «негайно упорядковувати» Лук‘янівську площу (фото)

В районі було помічене скупчення великогабаритного сміття, розбиті дитячі майданчики, купи сухого листя

Комісія КМДА з проведення осіннього місячника з благоустрою обурилась незадовільним станом благоустрою в районі Лук’янівської площі. Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

Своєю чергою, він доручив відповідальним перевірити дозвільні документи на тимчасові споруди, переміряти межі ринку, прибрати незаконну торгівлю, відновити асфальт на тротуарах та прибрати рекламу на опорах зовнішнього освітлення.

 "Наш Департамент вже розробив план посиленого інспектування локації біля станції метро "Лук’янівська". Там потрібно в найкоротші терміни навести порядок. І ми, як контролюючий орган, зробимо все можливе, аби виконавці вирішили поставлені задачі", – заявив директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

Крім того, в районі було помічене скупчення великогабаритного сміття, розбиті дитячі майданчики, купи сухого листя та гілля, засмічені зливоприймачі.

Як писали "Коментарі", в Оболонському районі Києва планують зачистити усі мікрорайони від занедбаних гаражів та саморобних споруд.

За його словами, місця під деякі гаражі виділяли 35-45 років тому для людей з інвалідністю та ветеранів війни для прижиттєвого користування. З роками власників цих споруд не стало, але конструкції не демонтували десятки років. Через це деякі двори у мікрорайонах Оболоні стали схожими на нетрі країн "третього світу", зазначив голова Оболонської РДА. Він повідомив, що від споруд зачистили одну з таких локацій на вулиці Вишгородська 38-А. десятки років ці гаражі використовували як безкоштовні склади, а паралельно — як вуличні туалети та звалища.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися