Погода в Києві і області на тиждень: чи очікувати дощів

Прогноз погоди з 11 по 15 жовтня

Новий робочий тиждень у Києві та області розпочалася з хмарної погоди. Синоптики розповіли, чи чекати дощів і різких температурних стрибків. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними метеорологів, у понеділок, 11 жовтня, в Києві буде суха погода. Температура повітря очікується до 12 до 14 градусів тепла, до ночі стовпчик термометра покаже 0 .. 2.

В області в цей день також буде від 12 до 14 градусів, а до ночі очікуються заморозки в Баришівці, Тетереві, Фастові та Білій Церкві.

12 жовтня в столиці протримається вдень від 12 до 14, до ночі температура опуститься до 5 градусів. Без опадів. У Київській області вдень очікується аналогічна погода. До ночі в Тетереві температура повітря впаде до -14 градусів. До -2 очікується в Баришівці та Білої Церкви. В інших містах - від 0 до 2 градусів тепла.

У середу, 13 жовтня, жителів Києва та області очікує дощова погода. Вдень у столиці температура повітря підніметься до 11, до ночі очікується до 5 градусів вище 0. У області протягом дня очікується дощова погода. Вдень очікується від 11 до 13 градусів, до ночі - до 4.

14 жовтня в столиці та область повернеться хмарна погода і припиняться дощі. Температура повітря вдень складе від 11 до 13 градусів. Вночі - від 4 до 6 градусів вище 0. У області в цей день також буде суха погода. Вдень очікується до 13, вночі - до 6 градусів.

П`ятницю також порадує жителів Києва та області відсутністю дощів. Температура повітря вдень - до 13. До ночі очікується до 6 градусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в київському театрі влаштують лабораторію для підлітків. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві відбувся унікальний військовий забіг. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися