Київський університет випустив мобільний додаток для студентів і викладачів

Університет імені Т. Шевченка випустив мобільний додаток "KNU online" в якому доступні електронні кабінети студентів, викладачів і деканату, а також цифрова бібліотека

У Київському національному університеті ім. Т. Шевченка презентували мобільний додаток для спілкування студентів та викладачів "KNU online". про це повідомляє МОН України.

У цьому додатку доступні електронні кабінети студентів, викладачів і деканату, а також цифрова бібліотека. Студенти зможуть отримувати та надсилати завдання, замовляти довідки, дізнаватися новини університету тощо.

"Сьогодні дуже важливо застосовувати цифрові інструменти в освітньому процесі. Тому такий додаток вже є просто необхідністю", - заявив Леонід Губерський, ректор КНУ.

Також він додав, що з Вересня 2020 року в додатку можна буде користуватися не тільки бібліотекою КНУ, а й світових університетів. Більш того у "KNU online" є спеціальний модуль для осіб з особливими освітніми потребами. Там можна знайти аудіокурси, субтитри та спеціальний розділ для іноземних студентів.

Раніше "Коментарі" розповіли, як працюватимуть школи з 1 вересня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися