У Києві сьогодні обмежать рух на Північному мосту

Обмеження триватиме до 17:00

Сьогодні у Києві введуть тимчасове обмеження руху автомобільного транспорту на Північному мосту. Про це повідомляє КК "Київавтодор" на сторінці в Facebook.

Зазначається, що рух автотранспорту буде частково обмежений з 9-ї ранку до 17:00. Буде доступний проїзд лише у напрямку Троєщини.  Обмеження водять у зв'язку з продовженням поточного ремонту покриття Північного мосту. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Києві руйнується міст Патона : чиновники заговорили про необхідність його термінового ремонту. На аварійному мосту Патона вже в найближчі дні планують обмежити рух транспорту.  Міст знаходиться в аварійному стані з 2014 року, а з 2018 року він визнаний критично аварійним.  

За словами експертів, ще рік тому була проведена експертиза технічного стану моста Патона і київські чиновники заговорили про необхідність його термінового ремонту. В "Київавтодорі" пояснили, що за існуючими нормами мости можна реконструювати, капітально ремонтувати або будувати заново. Такого поняття як реставрація для мостів не існує. На мосту Патона потрібно міняти метал, балки і розширювати його.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися