У Києві дітей змусять співати гімн України перед уроками в школах

Депутати вважають, що щоденний спів гімну посприяє виховання патріотичного духу у школярів

Київських школярів з 1 вересня щоранку будуть змушувати співати державний гімн перед уроками. Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook депутат Київради Олег Бондарчук – один з авторів відповідного проєкту постанови.

За словами депутата, на пленарному засіданні Київради чиновники підтримали проєкт за яким у школах діти щодня перед уроками будуть виконувати гімн України. Бондарчук вважає, що це повинно сприяти вихованню патріотичного духу серед дітей і підлітків.

"Що занадто, то не здраво. Можна скасувати? Той, хто запропонував це, виглядає махровим совком. Гімн співати по душевного пориву, а не обов'язково за програмою. Хто це придумав? Що це за совок?", - відреагували на цю заяву жителі Києва.

"Відмінно! Сподіваюся, Київрада покаже приклад київським школярам і почне кожен день, можна і по два рази, виконувати гімн онлайн, щоб школярі дивилися, як депутати стають патріотами прямо на очах. Які ж ви совки! Дайте спокій дітям! Завдяки вашим безглуздим ініціативам діти зненавидять гімн власної держави", - пишуть в коментарях Бондарчуку кияни.

Раніше "Коментарі" розповіла, як працюватимуть школи з 1 вересня.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися