Локдаун у Києві: чи перевіряють COVID-сертифікати у метро - соцмережі (ВІДЕО)

Городяни розповіли у соціальних мережах, як проходить перший день "червоної" зони у Києві

З 1 листопада у столиці почали діяти нові карантинні правила, згідно з якими проїзд у транспорті може здійснюватись лише за наявності у пасажира COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту, зробленого не більше 72 годин тому. У Мережі розповіли, чи сьогодні перевіряють документи у пасажирів.

На сторінці "Київ без цензури" в Instagram опублікували відео, зроблене у столичному метро. За інформацією джерела, вранці патрульні групи не помітили.

Зазначимо, що згідно з новими правилами, документи у пасажирів не перевірятимуть на вході до метро чи іншого громадського транспорту. За ці стежитимуть спеціальні групи правоохоронців, які вибірково проводитимуть перевірки.

У коментарях під відео городяни повідомили, що сьогодні вранці на станції метро Лук'янівська було закрито половину турнікетів і на вході стояли правоохоронці. Проте автор наголосив, що його документи не перевіряли. Також у коментарях пишуть, що на станції метро Видубичі зранку патрулюють правоохоронці.

опублікували відео, зроблене сьогодні вранці у столичному метро. За словами джерела, "підземка" сьогодні зовсім спорожніла. Щодо патрульних груп, то їх автор не помітив у метро. Документи пасажири не перевіряли.

нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Борисполі виявили 10 фальшивих COVID-сертифікатів. Усі люди із підробленими документами прилетіли до України з інших країн. Докладніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Читайте также