Готелю "Дніпро" потрібно було б працювати шість тисяч років, щоб окупити ціну свого продажу

Для нового власника купівля готелю "Дніпро" є вступом для розвитку українського кіберспорту

Засновник організації Natus Vincere Олександр Zerogravity Кохановський купив готель "Дніпро" за 1,1 млрд гривень. За словами заступника Голови Фонду держмайна Тараса Єлейка, готелю знадобилося б шість тисяч років роботи, щоб окупити цю ціну. Про це повідомив телеграм-канал PavlovskyNEWS.

За даними заступника голови, дохід готелю під управлінням держави був невеликим: номери старомодні, а про оновлення навіть не йшлося. А його продаж став однією з найбільш знакових приватизацій після "Криворіжсталі" у 2004 році. Тоді металургійний комбінат був проданий за 804 млн доларів.

В аукціоні взяло участь 29 інвесторів. За словами Єлейка, Кохановського вже перевірили згідно з усіма вимогами. Підписання контракту пройде протягом 14 днів. Також була підтверджена інформація про те, що новий власник планує робити реконструкцію готелю, що має підвищити його прибуток.

Раніше "Коментарі" розповіли про плани Олександра Кохановського змінити вигляд вітчизняного кіберспорту і зробити Україну центром цифрових змагань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися