На одній із столичних вулиць встановили камеру відеоспостереження (ФОТО)

За допомогою цієї камери стежитимуть за порушниками благоустрою

На околиці Оболонського району Києва встановили камеру відеоспостереження, яка фіксуватиме городян, які викидають сміття у недозволеному місці. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

За словами джерела, камеру було встановлено на вулиці Озерній. Саме там, за гаражним кооперативом, місцеві жителі влаштовують стихійне звалище. До цього місця нерідко під'їжджають машиною і викидають пакети з відходами. Водночас сміття залишали та самі члени гаражного кооперативу, а іноді й "сірі" перевізники, які не мають ліцензій на вивіз на полігон.

picture

Оболонська районна державна адміністрація взяла під контроль це питання та встановила камеру відеоспостереження, щоб відстежувати правопорушників.

picture

Повідомляється, інспектори з благоустрою не раз проводили бесіди з жителями району, розклеювали оголошення з проханнями та попередженнями про викидання сміття за гаражним кооперативом. Проте ситуація залишалася незмінною. Тоді до КП "Інформатика" було направлено звернення з проханням встановити камери відеоспостереження над цими місцями.

Відтепер дані щодо ідентифікації та штрафування передаватимуть правоохоронцям.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві на Південному мосту прибрали камери фіксації порушення правил дорожнього руху. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві за трафіком стежитимуть камери зі штучним інтелектом. Загалом у місті встановили 31 камеру. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися