У Київській области після тривалої реконструкції відкрили міст: як він виглядає (ВІДЕО)

Незабаром будуть завершені роботи зі встановлення освітлення на мосту

У місті Біла Церква після тривалого капітального ремонту відкрили одну з найважливіших артерій міста – міст на вулиці Дружби. Про це повідомляє пресслужба міськради Білої Церкви.

За інформацією джерела, відкриття мосту відбулося сьогодні, 8 листопада. За час реконструкції було виконано великий обсяг роботи — проведено ремонт опорних конструкцій мосту, зроблено нову бар'єрну та перильну огорожу, облаштовано систему водовідведення, а також багато іншого.

Зазначається, що ще завершено не всі роботи, проте міст вже відкритий для руху за двома напрямками. Незабаром будуть завершені роботи зі встановлення освітлення. Загалом капремонт тривав понад рік.

У пресслужбі міськради також розповіли, що цей міст було збудовано з 1960 року. У 2020 році він був в аварійному стані та вимагав термінового капітального ремонту. На мосту було зруйновано перильну огорожу, відсутні водовідвідні труби, пошкоджено гідроізоляцію. Тому було ухвалено рішення провести реконструкцію мосту.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на трасі Бориспіль-Маріуполь будують гігантський міст через Дніпро. Міст буде довжиною в три кілометри, конструкція буде вантовою, з двома пілонами, заввишки 103 метри. Загальна довжина прогонів становитиме 720 метрів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві триває добудова Дарницького мосту. Зміни, які вже помітні від виконання робіт уздовж Дніпра, показав на відео у туманний ранок столичний блогер. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вася

8 листопада 2021, 18:29

урра товарисчи!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися