Ремонт доріг: де обмежать рух на цей раз

На одній з розв'язок столиці рух автомобілів обмежать на тиждень

Оновлення столичних об'єктів інфраструктури, мабуть, процес безперервний. У серпні комунальники ремонтуватимуть дороги в районі Либідської площі. У зв'язку з чим рух автомобілів буде обмежено. На ділянці в напрямку центру, між бульваром Дружби Народів і вулицею Джона Маккейна, проведуть середній ремонт. Про це повідомили в "Київавтодорі". Там оновлять покриття, і тимчасово обмежать рух автомобілів. Тривати це буде з 20:00 6 серпня до 10:00 14 серпня. У ніч на 7 серпня там почнуть демонтувати старе асфальтове покриття. Столичним водіям рекомендують шукати шляхи об'їзду. У "Київавтодорі" також попросили ставитися з розумінням до незручностей через обмеження руху.

Тим часом, як повідомляв портал "Коментарі", в Україні поступово збільшується кількість ділянок, на яких патрульні вимірюватимуть швидкість автомобілів за допомогою приладу TruCAM. Тільки за день, 29 липня, на дорогах з'являться 43 нові камери.

"Поряд з камерами автоматичної фіксації порушень ми продовжуємо використовувати мобільні пристрої TruCAM, адже, як показує міжнародна практика, велика ефективність в контролі за швидкістю руху досягається тільки в поєднанні методів вимірювання", - повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці в Facebook.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися