Куди піти у Києві у грудні: афіша найцікавіших подій

Щоб провести цікаво і насичено останній місяць 2019 року не гайте часу і починайте планувати свої яскраві святкові вихідні разом з рідними та друзями

Ось і підбігає до свого завершення 2019 рік. Щоб провести цікаво і насичено останній місяць 2019 року не гайте часу і починайте планувати свої яскраві святкові вихідні разом з рідними та друзями.

У цьому місяці на вас чекають безліч неймовірних подій, які підійдуть для відпочинку як зі своїми дітьми, так і з ровесниками, які мають різні вподобання. Обирайте те, що до душі і нехай передноворічна атмосфера буде присутньою у вашому серці протягом всього місяця!

У п'ятницю, 6 грудня, о 19:00 відбудеться концерт українського музичного етно-гурту ДахаБраха. Концерт відбудеться у Палаці Спорту.  Вартість: 390-2450 гривень

Музичний стиль гурту визначається учасниками як "етно-хаос", що підкреслює "хаотичне" поєднання різних етнічних складових. Гурт використовує українські народні пісні, що записані учасниками гурту та їх колегами-фольклористами у фольклорних експедиціях у різних регіонах України. Пісні, виконувані в автентичній манері, поєднуються зі звучанням широкого ряду інструментів із різних куточків світу, це гра в різні музичні жанри: мінімалізм, хіп-хоп, соул, блюз.

 Почути "ДахаБраха" наживо на одному з головних концертних майданчиків України – величезна рідкість, а обіцяне live-шоу епічних масштабів повинно прикувати увагу тисячі людей до чотирьох музикантів на сцені.

picture

В перше у Києві, 7 грудня, 20:00 виступить американський репер TYGA. Виступ реп зірки відбудеться в Stereo Plaza. Вартість: 1249-5500 гривень

Американський репер, в 2008 році швидко прославився серед шанувальників жанру, ставши одним з найяскравіших відкриттів року.  З тих пір музикант неодноразово з'являвся як в рядках хіт-парадів, так і на сторінках таблоїдів, нерідко - в досить скандальних матеріалах. Після тривалого періоду низьких продажів та негативних відгуків критиків, у травні 2018 року виконавець презентував сингл "Taste" (за участі Оффсета), що посів восьму сходинку хіт-параду "Billboard Hot 100", ставши першим синглом після "Ayo" (за участі Кріса Брауна), який увійшов до Тор 40 цього чарту. 

picture

З 3 по 7 грудня у Будинку кіно пройде Фестиваль іранського кіно в Україні. Подія відбудеться за підтримки Посольства Ісламської Республіки Ірану та кінокомпанії РАМІАНФІЛЬМ. 3 грудня після церемонії відкриття фестивалю на гостей чекає прем’єра фільму "Махур", який є спільною роботою Іранських та українських кінокомпаній.


У Києві, 7 грудня, 19:00 виступить гурт Тартак. Концерт відбудеться в Caribbean Club Concert-Hall. Вартість: 500 – 1300 гривень

Цього року виступ присвячено річниці гурту, адже Тартак святкує свій 23-й день народження! Долучитися до привітань та розділити з музикантами цей визначний день можна вже цього тижня на великому сольному концерті гурту.

picture

8 грудня, о 19:00 у Caribbean Club відбудеться концерт від молодих рокерів Detach Acoustic Show. Вартість: 350-790 гривень

Молоді рокери давно продемонстрували, що вміють змусити натовп слухачів стрибати під сценою, сходити з розуму та відриватися по повній. Навіть коли гурт заграв разом з камерним симфонічним оркестром, їхня музика не втратила сили першоджерела. Але цей мінорний настрій продемонстрував, що Detach можуть бути іншими – сентиментальними та зворушливими романтиками, чия музики викликає бажання плакати та зізнаватися в коханні. 

picture

У четвер, 12 грудня о 19:00 у кінотеатрі "Жовтень" покажуть фільм "Малюк Джо" мовою оригіналу з субтитрами. Вартість: 130 гривень. Показ пройде у спеціальному форматі за підтримки Arthouse Traffic. Презентацію показу проведе кінокритик та ведучий Андрій Алферов. "Малюк Джо" – сайфай-трилер, який цього року року отримав приз Каннського кінофестивалю за найкращу жіночу роль (Емілі Бічем у ролі Еліс).

picture

25 грудня, 16:00 в Театрі ім. Івана Франка відбудеться New Year Oscar: велике симфонічне шоу. Вартість: 390-1150 гривень

13 січня 2020 року оголосять номінантів премії Оскар, а 9 лютого 2020 року в театрі "Долбі" в Голлівуді відбудеться церемонія вручення золотих статуеток. Але щоб зануритися в атмосферу улюблених фільмів, не обов'язково чекати ще кілька місяців. Річ у тому, що найвинахідливіший та харизматичний український диригент Андрій Чорний підготував нову музичну програму "New Year Oscar" спеціально для киян і гостей столиці. Напередодні новорічних свят ви почуєте саундтреки до легендарних фільмів, побачите 100 музикантів на головній театральній сцені України, але головне – відчуєте довгоочікуване наближення святкового настрою!


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Києві встановили головну ялинку України.

Джерело: https://kyiv.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися