Боротьба зі стихійною торгівлею: влада відзвітувала про успіхи

Штрафи аз стихійну торгівлю поповнять бюджет міста більш ніж на сотню тисяч гривень за тиждень

Столична влада продовжує вести боротьбу зі стихійною торгівлею на вулицях. Раніше вже проводилися перевірки на офіційних ринках на предмет дотримання карантину. Тепер же за попередній тиждень силами держслужбовців були ліквідовані більше сотні місць, де збиралися вуличні торговці. Рейди, які провели влада дала відчутний результат - на порушників правил торгівлі склали 133 приписи та 105 протоколів. Таку інформацію надали в Департаменті міського благоустрою Київської міськдержадміністрації (КМДА).

"Кожен день інспектори благоустрою проводять рейди по виявленню і ліквідації місць стихійної торгівлі. Під час рейду інспектори складають на порушників протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Такі протоколи про правопорушення розглядаються адміністративною комісією за місцем проживання порушника ", - повідомили столичні чиновники.

Відзначимо, що штрафи за адміністративне порушення складають від 340 до 1360 грн з приватної особи. Офіційні підприємці можуть викласти від 850 до 1700 грн.

За результатами перевірок та накладених штрафів бюджет міста може поповнитися на 175 тис. грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в Києві на ринку Мінський, який знаходиться поруч з однойменною станцією метро, виявили та знешкодили два саморобних вибухових пристрої.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися