У Києві залізничники вимагають звільнити непрофесійне керівництво "Укрзалізниці"

Залізничники стверджують, що якщо їх протест та вимоги проігнорують, вони будуть проводити безстрокове пікетування будівлі міністерства

У Києві протестують залізничники під будівлею Міністерства інфраструктури. Вони вимагають звільнення наглядової ради та правління АТ "Укрзалізниця". Про це повідомив кореспондентові Укрінформу.

Активісти вийшли в помаранчевих жилетках, з медичними масками та плакатами в руках, на яких написано: "Геть непрофесіоналів", "Геть реформаторів поїзда", "Зарплату залізничникам європейського рівня", "Досить не виконувати колективний договір".

Протест проходить мирно. Учасники акції вимагають підвищити зарплати працівникам, зупинити процес ліквідації залізничних медичних установ, усунути постійні порушення умов Галузевої угоди між Держадміністрацією залізничного транспорту та профспілками з боку керівництва "УЗ". Також протестувальники хочуть, щоб поточний склад органів управління АТ "Укрзалізниці" пішов у відставку і прийшли люди, які мають довіру і підтримку залізничників.

Залізничники стверджують, що якщо міністр проігнорує їх, вони будуть проводити безстрокове пікетування будівлі міністерства.

Раніше "Коментарі" розповіли про протест проти законопроєкту про російську мову в школах.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися