У Києві готують багатотисячний марш ветеранів АТО

Одним із заходів на День Незалежності стане марш учасників бойових дій

У той час як епідемія коронавірусу змусила кримських татар відмовитися від проведення "маршу гідності", в Києві на День Незалежності марш ветеранів все ж відбудеться. Про це передає сайт 44.ua.

Так, масштабну ходу захисників України проведуть вже вдруге. Організаторами виступить ряд громадських організацій. Подробиці про масову акцію розповів представник Спілки ветеранів війни з Росією Олександр Войтко.

За словами активіста, в марші 24 серпня візьмуть участь близько 50 тисяч осіб.

Згідно з планами, учасники маршу в Києві близько 09:00 зберуться в колону в парку Шевченка. Далі військові пройдуть по бульвару Тараса Шевченка до Бессарабської площі, вулиці Хрещатик і зупиняться на Європейській площі.

"У першій колоні йтимуть сім'ї загиблих Героїв України, потім - побратими, які отримали поранення, відстоюючи суверенітет України. Після них пройдуть поранені на Майдані під час Революції гідності. А також колони сформуємо за територіальним принципом", - розповіли організатори.

При цьому, поки що залишається невідомим час початку акції оскільки ще не оприлюднений графік проведення офіційних заходів на Майдані Незалежності за участю перших осіб держави.

Як повідомляв портал "Коментарі", міністерство закордонних справ Росії розкритикувало марш, присвячений річниці створення Української повстанської армії , який за традицією пройшов в Києві в День захисника України



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися