Дах тече: в Києві оновлять Річковий вокзал

Будівля Річкового вокзалу застаріло і потребує ремонту

Оновлення столичних об'єктів інфраструктури триває. Так, раніше повідомлялося, що в серпні комунальники будуть ремонтувати дороги в районі Либідської площі. Тепер справа дійшла і до будівлі Річкового вокзалу, який розташований на Поштовій площі. Про це повідомив директор річкового вокзалу Павло Поліканов.

"На даху річкового вокзалу Києва виконується поточний ремонт. Робочі демонтують стару гідроізоляцію. За роки експлуатації дах прийшов в непридатність і сильно протікає. Волога потрапляє всередину приміщень і негативно впливає на загальний стан будівлі. Також робочі змінюють жолоби. Ми повністю замінимо дах будівлі. Зробимо її з більш легких матеріалів, щоб зменшити навантаження на стіни ", - пояснив Поліканов.

Згідно з планами реконструкції, ніяких надбудов на даху річкового вокзалу не буде, оскільки ця вимога зазначена в охоронному договорі.

"Буде точно така ж дах, але надійніша, з сучасних і якісних матеріалів. Ніяких прибудов на будівлі не буде. У нас є охоронний договір, в якому чітко прописано, що дозволено робити тільки поточний ремонт даху. Ремонт триватиме по черзі - ділянками. Всього буде чотири ділянки", - розповів директор Київського річкового вокзалу.

Коли працівники закінчать ремонтувати дах, оновити збираються і всю будівлю. Передбачається, що проєкт узгодять і приступлять до робіт вже у вересні.

Як повідомляв портал "Коментарі", правоохоронці викрили схему, завдяки якій під час ремонту у Верховній Раді вкрали 2 мільйони бюджетних гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися