На Київщині городянам пропонують безкоштовно оновити свій гардероб

У всіх бажаючих буде можливість позбутися старих речей та знайти нові

У місті Бровари проведуть захід під назвою SWAP PARTY, під час якого городяни зможуть безкоштовно обзавестися новими речами та позбавити своїх вже непотрібних, шляхом обміну. Про це повідомляє видання "Бромедіа", посилаючись на сторінку організаторів у Facebook.

Обмін одягом або SWAP - це можливість без витрат оновити гардероб, позбутися старих (але хороших) речей швидко та легко та знайти потрібне. Але головне завдання – це підтримати slow fashion (повільну чи моральну моду), пишуть організатори.

Проведення таких заходів дозволяє городянам провести обмін і забрати додому речі, які вдихнуть нове життя в їх гардероб, а також підтримати культуру свідомого споживання.

Зазначається, що весь одяг буде переданий організаторами на текстильну переробку.

Захід відбудеться у суботу, 20 листопада у культурно-інноваційному просторі "ТепЛиця". Початок запланований на 14:00 та триватиме до 19:00.

Для цього буде організована також барахолка, жива музика та майстер-клас. Зазначається, що для людей віком від 18 років вхід можливий буде лише за наявності COVID-сертифікату або з дійсним ПЛР-тестом або документом про одужання від covid-19 (6 місяців).

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві городяни можуть здати у бокси свої непотрібні речі. Усі речі, які кияни вважатимуть за потрібне здати у відповідні бокси, будуть передані до дитячих будинків, а також до будинків престарілих. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці невідомі вкрали одяг із боксу, в який небайдужі городяни здавали свої речі для тих, хто її потребує. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися