На Троєщині з'явиться новий автобусний маршрут

Новий маршрут з'єднає станцію "Лісова" з вулицею Бальзака

Крім ремонтів на дорогах і метро, які доставляють деякі незручності столичним громадянам, є і позитивні моменти у розвитку інфраструктури. Так, жителям Троєщини "спростили життя". У цьому районі Києва вводять новий автобусний маршрут. Про це повідомили в "Київпастрансі", передає "Вечірній Київ".

Новий маршрут отримав номер 79. Автобуси цієї лінії будуть проїжджати по вулиці Електротехнічній та з'єднають станцію "Лісова" з вулицею Бальзака. В цілому ж маршрут буде виглядати так:

ст. "Лісова" - вул. Кіото - вул. Кубанської України - вул. Лісовий - вул. Братиславська - вул. Електротехнічна - вул. Лифаря - вул. Закревського - вул. Драйзера - вул. Маяковського - вул. Каштанова (в зворотному напрямку: вул. Каштанова - вул. Бальзака).

Відзначимо, що оскільки частина маршруту проходить по вул. Електротехнічній, пасажирам буде зручніше добиратися до речового ринку "Троєщина", плодоовочевого ринку "Фермер", в центр обслуговування компанії "Київгаз", і Розрахункового департаменту "Київводоканалу".

Як повідомляв портал "Коментарі", ловіть порушників карантину в Україні будуть в громадському транспорті. Поліція і співробітники Укртрансбезпеки будуть штрафувати тих, хто не дотримується масочного режиму і відмовляється надягати маску в автобусах і маршрутках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися