Авіакомпанія Ryanair скасує ряд рейсів з Києва до ЄС

Рейси скасовують через нестачу літаків

Ірландська авіакомпанія Ryanair у 2020 році скасує рейси з Києва до двох міст Німеччини та Швеції через затримку з поставками літаків Boeing 737 MAX. Про це повідомляється на сайті avianews.com.

В авіакомпанії повідомили, що через проблеми з поставками літаків Boeing 737 MAX було вирішено припинити рейси з Києва до аеропортів Скавста та Нюрнберга за обома напрямками. Рейси будуть скасовані з 27 березня 2020 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авіакомпанія Windrose запустить сезонні рейси з Івано-Франківська до Бухареста. З 27 грудня польоти будуть здійснюватися по понеділках і п'ятницях. На маршруті буде задіяний літак Embraer 145. Ціна перельоту в одну сторону стартує від 2500 гривень.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптики розповіли, яку погоду очікувати киянам 6 грудня. Температура повітря сьогодні становитиме -1-5 градусів, на Заході -4-10 градусів, завтра вдень очікується +2+5 градусів, на крайньому півдні до +5+8 градусів. У Києві 6-го грудня опади не спостерігаються. Вночі -2-4 градуси, вдень +2+5 градусів. Також буде дуже вітряно. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися