До Києва обмежили в'їзд фур: названа причина

Вантажним фурам обмежують можливість руху на всіх під'їздах до Києва

Відомий факт, що рух важких великовантажних автомобілів не кращим чином відбивається на дорожньому покритті. Особливо, коли матеріал дорожнього полотна відчуває температурні навантаження. За перевантажені автомобілі навіть свого часу збільшили штрафи. А з 6 серпня на в'їздах до столиці обмежили рух великовантажного автотранспорту. Про це повідомляє пресслужба "Київавтодору".

В'їзд великовантажного транспорту вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь понад сім тонн обмежуватимуть з 10:00 до 22:00.

Обмеження для фур діють на всіх під'їздах до Києва через перевищення денної температури повітря понад 28 градусів. Такі заходи передбачені розпорядженням КМДА від 7 липня 2012 року № 1173 "Про обмеження руху великовагового автотранспорту на вулицях і дорогах Києва у зв'язку з підвищенням температури повітря".

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше на в'їзді до Києва протестували міжнародні перевізники. Вони повністю заблокували одну зі смуг Бориспільської траси, де припаркували фури. Водії вантажівок були незадоволені багатоденними простоями на кордоні, недостатньою кількістю дозволів на міжнародні автомобільні перевезення. Перевізники вирішили достукатися до влади та заблокували в'їзд до столиці, а також центр Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися