Синоптики повідомили прогноз погоди на вихідні в Києві

Сильних морозів найближчим часом не спостерігається

Синоптики повідомили, яку погоду очікувати киянам на вихідні. Синоптики розповіли, що опадів не буде, хіба що у неділю на Заході та на Півдні очікується незначна хмарна вологість, місцями невеликі дощ та мокрий сніг .

Повідомляється, що з південого заходу завіватиме вітер, 5-12 м/с. Також синоптик Наталія Діденко зазначила, що для прогулянок обов`язково  потрібно закутувати шию шаликом.

У Києві в суботу буде сухо, в неділю - ймовірність невеликих опадів. Вночі -1-3 градуси, вдень +2+5 градусів. Сильних морозів найближчим часом не спостерігається.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", кияни будуть окремо платити за ремонт будинкових лічильників води та тепла. У "Київводоканалі" заявили, що ремонт може становити від 3 до 140 грн за квартал і переважно залежить від кількості квартир у багатоповерхівці та від кількості квартирних лічильників. Дізнатися про розмір внесків у вашому будинку можна на сайті Київводоканалу. Директор розрахункового департаменту ПрАТ "АК "Київводоканал" Валерій Люлін повідомив, що кошти, які доведеться сплачувати у разі необлікованих витрат води, через відсутність і поломку загальнобудинкового лічильника, будуть значно перевищувати суму внесків на його обслуговування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися