У Києві перевірять ВНЗ та ліцеї

У Києві перевірять не тільки університети і школи, а й студентські гуртожитки

У той час як в Києві зростає кількість дітей, хворих COVID-19, навчальний сезон вже не за горами. У зв'язку з початком нового навчального року, в столиці пройдуть масові перевірки навчальних закладів. Перевірки проведуть з метою запобігання поширенню коронавірусу. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив глава Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан.

За словами чиновника, співробітники його відомства перевірять не тільки приміщення університетів, ліцеїв і шкіл, а й гуртожитки, куди до кінця серпня з'їжджаються іногородні студенти.

"Сьогодні готуємося до цих процесів. З наступного тижня будуть проводитися моніторинг всіх гуртожитків, всіх вишів, усіх ліцеїв і шкіл з метою недопущення поширення інфекції серед організованих колективів", - повідомив Рубан.

У Держпродспоживслужбі вважають, що після відновлення на денній формі, в місцях збору студентів, зокрема, в гуртожитках, можуть виникнути епідеміологічні проблеми.

Як повідомляв портал "Коментарі", в уряді розглядають три сценарії початку нового навчального року. Остаточне рішення приймуть регіональні комісії з питань техногенно-екологічних ситуацій. Все буде залежати від конкретних показників захворюваності в області, відзначили в Кабміні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися