Затори в Києві: які вулиці зараз краще об'їхати

В середині дня, 6 грудня, у Києві ускладнено рух на правому березі, а також в районі Південного моста та Дарницької площі

В середині дня, 6 грудня, у Києві ускладнено рух на правому березі, а також в районі Південного моста та Дарницької площі. Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

На Південному мосту затор тягнеться від розв'язки в метро Видубичі до розв'язки в районі метро Славутич та у зворотному напрямку. В районі Дарницької площі затор на проспекті Соборності у напрямку до площі і на проспекті Юрія Гагаріна, також у напрямку до площі. На правому березі затор на Набережному шосе в бік Поштової площі, на Парковій дорозі в обох напрямках, на вул. Михайла Грушевського і вул. Інститутській. Затори також на вул. Басейній, бульварі Тараса Шевченка, Бессарабській площі та вул. Павла Скоропадського.Труднощі з проїздом і на проспекті Валерія Лобановського.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптики повідомили прогноз погоди на вихідні в Києві. Синоптики повідомили, яку погоду очікувати киянам на вихідні. Синоптики розповіли, що опадів не буде, хіба що у неділю на Заході та на Півдні очікується незначна хмарна вологість, місцями невеликі дощ та мокрий сніг .

Повідомляється, що з південого заходу завіватиме вітер, 5-12 м/с. Також синоптик Наталія Діденко зазначила, що для прогулянок обов`язково  потрібно закутувати шию шаликом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися